НАЦИОНАЛНА ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАЗИЯ "ЦАНКО ЛАВРЕНОВ"
BG EN
NATIONAL ART HIGH SCHOOL "TZANKO LAVRENOV"

Конкурс за рисунка "Моят съвременен герой"

от:    до:

Фондация "Седем музи",
Пловдив

Конкурс за рисунка на тема "Какъв е моят съвременен герой?"

Фондация „Седем музи” подкрепя млади таланти в разнообразни творчески и научни направления. Нашата мисия е чрез различни културни събития да откриваме и насърчаваме даровити деца, чиито постижения да споделяме пред широка аудитория.

Кой може да участва?

Деца и младежи в училищна възраст с изявени творчески интереси и заложби в областта на изобразителното изкуство.

Участниците се разпределят в три възрастови групи:

от I до IV клас

от V до VIII клас

от IX до XII клас

Как да се включите в конкурса по Изобразително изкуство - Трябва да нарисувате произведение на тема "Какъв е моят съвременен герой?". Размерът и техниката е по избор на участника. Готовите произведения е необходимо да се изпратят до 23 май 2022г. на адрес гр. Пловдив, ул. „Гладстон“ 32, за г-жа Ваня Трингова или на място в галерия 2019. Всяка творба трябва да е надписана на гърба с име и години на участника, техника, размер и име на училището, в което учи.

Награждаване:

След провеждането на творческата работилница и изпращането на картините за конкурса, компетентно жури от изявени творци в различните направления, ще отличи най-добрите творби.

Церемонията по представяне на участниците и връчването на наградите ще се състои на 05 юни 2022г. от 17.00 часа в Камерна зала на Драматичен театър Пловдив. Добре дошли са всички близки, приятели и учители на младите таланти! Веселото настроение и забавленията ще бъдат гарантирани! Очакваме произведенията Ви!

Повече информация за конкурса и събитието по награждаването, можете да получите на e-mail: sevenmuses1@gmail.com или във Facebook страницата на Фондация "Седем музи" - Начало | Facebook