НАЦИОНАЛНА ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАЗИЯ "ЦАНКО ЛАВРЕНОВ"
BG EN
NATIONAL ART HIGH SCHOOL "TZANKO LAVRENOV"

В последния учебен ден на Випуск 2020

от:    до:

НХГ "Цанко Лавренов"
Пловдив

В този вълнуващ ден вие си тръгвате от нашата гимназия, но ние не се разделяме. Ще ви чувстваме винаги така близки, както и досега. Ще се радваме на бъдещите ви успехи и ще ви подкрепяме при всяка трудност. Ние заедно с вас създадохме част от историята на НХГ "Цанко Лавренов" и затова винаги ще бъдем свързани.

Вие – като наши ученици, въплътихте съвместния ни труд, надеждите и целите на випуск 2020. Бъдещето очаква от вас да намерите своя път и да потвърдите наследеното тук. Работете усърдно и с вдъхновение, за да откриете своето призвание. Поддържайте огъня на мечтите си и се подкрепяйте – така, както и ние ви научихме. Нека творчеството и хуманността бъдат вашата пътеводна светлина!

Желаем ви успешна реализация и да бъдете пример за учениците ни, които следват вашите стъпки. Очакваме ви винаги с топлината, която вложихме у вас, и ще ви помогнем, подкрепим или се зарадваме заедно. Бъдете достойни наследници на традициите на НХГ "Цанко Лавренов" и превърнете всяка своя мечта в реалност! На добър час!